Rugzak voor immunotherapie

Tijdens de immunotherapie hebben wij met behulp van oma Ans een rugzak gemaakt voor Fiene, een rugzak op maat en in een leuk design. Gedurende de therapie kregen wij diverse complimenten over de rugzak. De rugzak zorgde er voor dat Fiene maximaal mobiel was gedurende de immunotherapie. Ze ging naar school, ze fietste en is zelfs met de rugzak in de achtbaan geweest. 

Hierdoor kwam het idee om de rugzak voor meer kindjes te gaan maken. En dit idee is nu werkelijkheid. Met behulp van sponsoren en vrijwilligers hebben we de eerste immunotherapie rugzakken gemaakt. En hier zijn we super trots op.

 

Krijgt uw kind binnenkort ook immunotherapie?

Dan willen wij graag ons uiterste best doen om een leuke gepersonaliseerde rugzak voor uw kind te maken. Als u hier interesse in heeft, stuur dan een e-mail naar info@lievefiene.nl 

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Om de rugzak zo goed mogelijk bij uw kind te laten aansluiten willen we graag weten welke kledingmaat uw kind heeft, maar ook wat uw kind leuk vindt. Hiermee gaan onze ontwerpers aan de slag. Zij maken een gepersonaliseerd ontwerp wat later op textiel gedrukt wordt.

De rugzak maken we van een mooie stevige stof die tegen een stootje kan. De binnenzijde van de rugzak vullen we met schuim, waar de pomp (CADD Legacy PLUS) precies in past.

 

En door de ondersteuning van sponsoren en donaties kunnen we deze kosteloos aanbieden. De stoffen krijgen wij gesponsord van nofruit.nl. Mocht je eens echt lekker willen zitten, bezoek hun site en stel jouw kussens op maat samen!

 

Wilt u de immunotherapie rugzak ondersteunen?

Door middel van sponsoring in de vorm van materialen, maar ook financiële bijdragen kunnen we de rugzakken beschikbaar stellen. Wij zijn dan ook continu op zoek naar ondersteuning. 

Wilt u ook een bijdrage willen leveren aan de immunotherapie rugzakken, stuur dan ook een berichtje aan info@lievefiene.nl  Het is meer dan welkom!

 

Hieronder een aantal van de rugzakken die wij in de afgelopen maanden hebben gemaakt.