Dit is Fiene, geboren op 9 juni 2016. Ze is net vier geworden als er bij haar een neuroblastoom gevonden wordt. Al een aantal maanden ervoor geeft zij aan af en toe buikpijn te hebben. Die buikpijn komt wisselend voor en verdwijnt soms net zo snel als die lijkt op te komen. Daarom heeft het wel even geduurd voordat ze bij de huisarts en daarna het PMC terecht kwam.

Fiene is een lief, verlegen en zorgzaam meisje. Ze draagt graag jurken en roze is haar lievelingskleur. Ze houdt enorm van knutselen, zwemmen, lekker achterop de fiets zitten, K3, Mega Mindy en Frozen. Ze kijkt en helpt graag mee in de keuken als er gekookt wordt en geniet ervan om mee te gaan naar de supermarkt. Ze gaat lekker naar school, als er geen ziekenhuisbezoekjes gepland staan en heeft het daar erg naar haar zin.

 

Fiene is de kleine (half)zus van Elief. Elief is vier jaar ouder dan Fiene en is de helft van de tijd bij ons. De dames delen samen een bovenverdieping en spelen 's ochtends graag samen met lego en bouwen graag hutten van kussens en dekens. Elief houdt van voetballen met de jongens op het schoolplein, trampoline springen, bouwen met lego, volleybal en ze

is een kei in het oplossen van iq puzzels.

 

Seppe is haar kleine broertje. Hij is een jaar jonger en een echte wildebras. Vanaf het moment dat hij wakker wordt, is het huis gevuld met rondvliegend speelgoed, geluiden van getimmer en gezaag en worden alle kastjes open getrokken. Seppe vindt het leuk om met gereedschap te spelen (zowel van hemzelf als van zijn vader), in de tuin te prutsen, zware dingen heen en weer te sjouwen en hij is gek op graafmachines, tractors en hijskranen.