Weer thuis

De tweede chemokuur is heel goed verlopen. Van bijwerkingen heeft ze nauwelijks last gehad. Ze was energiek en vrolijk, hierdoor heeft ze een prima week gehad. Afgelopen dinsdag mocht ze naar huis en ook nu is er niets van bijwerkingen te merken. 

Als mensen ons vragen hoe het met ons gaat, beantwoorden we deze vraag nu met: 'Goed!". Uiteraard naar omstandigheden, maar het is heerlijk om in de omgang met Fiene niets te merken van de kanker in haar lijfje. Ze speelt, ze zingt, ze danst en kletst zoals we altijd van haar gewend waren. Aan het kale koppie zijn we inmiddels gewend.

Dat ze het zo goed doet, zorgt er ook voor dat Marije en ik weer een beetje in een ritme komen. Met hulp van opa's en oma's kunnen wij werken en gaan we komend weekend lekker samen uit eten. Helaas mag Fiene met de aangebrachte Hickman lijn niet zwemmen, anders hadden we het water opgezocht met dit warme weer. Met de waterbaan spelen in de achtertuin is ook leuk.

Volgende week worden een MRI-scan en een MIBG-scan uitgevoerd om het effect van de afgelopen twee chemokuren te bepalen. Als ik er aan denk gieren de zenuwen al door mijn lijf. Eerst maar van dit moment genieten.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Edwin
3 jaar geleden

Wat een fijn gevoel voor jullie dat ze er zo goed mee omgaat, nu heel erg hopen op een positief resultaat volgende week . Geniet dit weekend maar lekker van elkaar

Jolien
3 jaar geleden

Fijn dat het zo "goed" gaat met jullie. Geniet van het weekend en even er tussen uit zal jullie goed doen.

Joyce Stekelenburg
3 jaar geleden

Wat fijn zeg!! Dikke knuf voor jullie...Liefs Joyce

Rob stuij
3 jaar geleden

Hallo

Blij te lezen dat er geen bijwerkingen zijn en alles zijn ritme vind.
Sterkte met de mri en duimen 🙏🏽 Vooreen positieve uitslag.

Marja van noort
3 jaar geleden

Wat een bikkeltje is die fiene toch🦋dat ze zich er zo doorheen worsteld hopen maar dat de uitslag goed valt..Lekker genieten van elkaar🌻

Gerben Koops
3 jaar geleden

net voor het eerst jullie blog doorgelezen...
wat heftig zeg, wel heel fijn om te lezen dat zij zich er zo goed doorslaat. en hopen op een heel goed resultaat.. stay strong.

Carrie Lariby
3 jaar geleden

Ppfff wat heftig en mooi om te lezen. Jullie zijn allemaal zo dapper, maar ja wat moet je anders. Dat weet ik uit een andere ervaring. Heel veel sterkte liefde en succes ik duim ontzettend voor jullie.